Roggeveld Fietsen

RoggeveldFietsen

RoggeveldFietsen in Scheemda bestaat in 2022 tien jaar. Om dit te vieren heeft Ficant allerlei acties bedacht om het jubileumjaar te vieren met de klanten van RoggeveldFietsen.

Er is goed gekeken naar de merkstrategie, het logo heeft een jubileum-aanpassing gekregen en voor het hele jaar 2022 zijn er allerhande acties bedacht van groot tot klein.

Het jubileumjaar is afgetrapt met een door Ficant ontwikkelde ‘Grand Tour’. In deze videoserie van drie delen gingen eigenaar Johan Roggeveld en zijn medewerkers Amel en Takwin uitdaging aan: 3 etappes, 3 onbekende bestemmingen, 3 oude fietsen, 3 opdrachten. Deze drie video’s werden in januari geplaatst op de Facebookpagina van RoggeveldFietsen.

Doorlopend blijft Ficant betrokken bij de diverse jubileumfestiviteiten. Lees ook het ondernemersverhaal over Johan Roggeveld dat wij over hem schreven en leer Johan beter kennen.

Naar ondernemersverhaal

Over RoggeveldFietsen

Deze fietsenwinkel in Scheemda bestaat 10 jaar in 2022. Vanuit de wijde omtrek weet men de fietsenwinkel te vinden voor de aankoop en huur van (elektrische) fietsen. Won in 2019 de titel ‘Tweewielerwinkel regiowinnaar’.

www.roggeveldfietsen.nl