Merkontwikkeling

We gaan samen op zoek naar jouw verhaal

Door op zoek te gaan naar het verhaal van je merk, bedrijf of organisatie, creëer je focus en bewustwording. Ingewikkelde materie? Helemaal niet. Vergelijk het maar met de opzet van een goed boek; alle losse onderdelen vormen een ijzersterk geheel. Tijdens de zoektocht vullen we samen de onderdelen van jouw boek in. En het mooie is dat jij zelf bepaalt hoeveel hoofdstukken je boek krijgt. Heb je genoeg aan de titel en een motto? Prima! Wil je liever een uitgebreid boekwerk? Is ook goed. De keuze ligt bij jou.

 

Het schrijfproces van jouw verhaal:

HOOFDROLSPELERS | We starten bij de basis. Wie ben jij eigenlijk? En wat voor bedrijf heb je? Wat doe je en wat is je doel?

MOTTO | Wat is het motto van je verhaal? Welke boodschap wil je de lezer meegeven? Dit is de basis van waaruit we het boek verder kunnen schrijven.

SCENARIO | Het is nu helder wie je bent en wat je doel is. Maar hoe gaan we dit doel bereiken? Wie gaat welke acties uitvoeren? Kortom; we gaan het scenario uitschrijven.

HET VERHAAL | Nu gaan we invulling geven aan de marketing- en communicatiemiddelen. Elk middel in een eigen hoofdstuk, die allemaal naadloos op elkaar aansluiten. Onze vormgevers en tekstschrijvers komen hier in beeld. Zij gaan aan de slag met de informatie die we al hebben verzameld gedurende het proces. Wat ze zoal doen lees je hier>

Terug naar overzicht