Syntera

De uitvraag

Het vangen van de strategie van Syntera in een praatplaat. Het verbeelden van de werkwijze en de totale betrokkenheid van Syntera vanaf het begin van een project tot en met het einde, inclusief de nazorg van een project. Een prettige manier om het te kunnen uitleggen aan personeel, klanten en geïnteresseerden.

Het resultaat

Ficant werd ingezet voor het concreet maken van de brede manier van werken van Syntera. Het ontwikkelen van een praatplaat door gesprekken en bijwonen van strategiesessies. Het uitwerken en het verzorgen van een animatie van de praatplaat.

 

Merkverhaal en belofte

Wij zijn een adviesbureau voor alles wat je buiten ziet. Wij verbinden mens en techniek, versterken projecten en projectteams en maken bouwen mogelijk. Wij adviseren, maken plannen, ontwerpen en leveren ingenieursdiensten. 

We zijn breed inzetbaar; van idee tot oplevering. Van visie en ontwerp tot contract en realisatie. Voor planvorming, ingenieursdiensten en communicatie & omgevingsmanagement. Binnen de disciplines infra, civiel, groen, bouw en techniek. 

Syntera versterkt en verbindt.

www.syntera.nl