MAAK Techniek

MAAK Techniek maakt onderhoud voorspelbaar en beheersbaar. De techneuten van MAAK zorgen dat assets binnen fabrieken optimaal worden ingezet en maximaal resultaat leveren, door slimme onderhoudsplannen en -toepassingen.

De uitvraag

MAAK was op zoek naar een strategische partner voor de marketing en communicatie. Een mooie start, want alle communicatie start met een solide basis. Na een korte ontmoeting was er direct een klik en is de samenwerking gestart.

De uitwerking

Er is gestart met het in kaart brengen van de merkstrategie. Aan de hand van interviews en gesprekken is het merkverhaal, het DNA, de belofte en een doelgroepanalyse met uitgewerkte persona’s opgesteld. Op deze manier is scherp gekregen op wie MAAK zich richt in de communicatie en op welke manier. Niet alleen in de communicatie, deze merkstrategie heeft ook verdere uitwerking in een doelgerichte bedrijfsvoering.

Het resultaat

Aan de hand van deze strategische uitgangspunten is een nieuwe huisstijl opgesteld met een huisstijl-handboek. Dit is vervolgens doorgevoerd in allerlei documenten en uitingen. Doorlopend is Ficant nog steeds betrokken bij de marketing en communicatie van MAAK.

Over MAAK Techniek

Elk productieproces efficiënter en duurzamer. Dat is waar we voor gaan bij MAAK. Met onze oplossingen maken wij onderhoud voorspelbaar en beheersbaar. Zo worden assets optimaal ingezet en leveren ze maximaal resultaat.

MAAK Techniek. Beheert & Innoveert.

WWW.MAAKTECHNIEK.NL