GS Meppel

GS Meppel is specialist in het produceren van aanhangwagens. Zij bouwen uiteenlopende producten voor verschillende marktsegmenten, denk aan containeraanhangwagens, vlakke aanhangwagens maar ook LZV combinaties en andere specials.

Met het 75-jarig jubileum van GS Meppel was er behoefte om een volgende stap te zetten op het gebied van communicatie. In basis is samen met GS Meppel de merkstrategie opgesteld: merkverhaal met belofte, organisatie-DNA en een uitgewerkte merkboom met gedefinieerde klantgroepen en communicatiemiddelen.

Aan de hand van deze duidelijke uitgangspunten is er aan de slag gegaan met de uitwerking van de strategie in communicatiemiddelen. De huisstijl is vastgesteld, het logo is verbeterd, ‘star on the road’ is hernieuwd, brochures vormgegeven, een nieuwe website is ontworpen, passende merchendise opgemaakt en geproduceerd. Ficant is doorlopend actief voor de marketing en communicatie van GS Meppel.

 

 

Over GS Meppel

Transport wordt efficiënter en duurzamer. Als specialist in aanhangwagens en opleggers, zetten wij ons in voor toekomstbestendig wegtransport. Met modulaire maatwerkoplossingen, verregaande service en continue innovatie, maken wij wegtransport beter en leuker. Zo blinken wij uit.

GS Meppel. Star on the Road.

WWW.GSMEPPEL.NL