GroeNoord

Ficant produceerde een ‘werken bij GroeNoord’-video van idee tot oplevering. GroeNoord is een van de twee John Deere dealers in Nederland en heeft 19 vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Het bedrijf met 300 medewerkers is doorlopend op zoek naar getalenteerd personeel. Als deel van deze employer branding had GroeNoord belang bij een video die mogelijke nieuwe collega’s enthousiasmeert en interesseert voor GroeNoord.

Samen met GroeNoord bepaalden wij welke aspecten in deze video naar voren moesten komen en op basis hiervan adviseerden wij om dit verhaal te laten vertellen door vier GroeNoord medewerkers. Ficant ontwikkelde hiervoor het concept en stelde de vragen op voor de interviews. Op deze manier komt het authentieke verhaal en de beleving van deze werknemers terug in de video, zij zijn de grootste ambassadeurs van het bedrijf. De opnames en interviews zijn door Ficant gemaakt in de vestigingen Smilde en Emmeloord.

Het resultaat is een video van anderhalve minuut, qua inhoud en stijl sterk gericht op de doelgroep van potentiële nieuwe GroeNoord collega’s. De video straalt duidelijk de trots en het werkplezier uit van de GroeNoorders. Door gepaste beweging in alle beelden te brengen komt de dynamiek van het bedrijf goed naar voren en blijft de aandacht van de kijker behouden.

Over GroeNoord

GroeNoord is een van de twee John Deere dealers in Nederland en heeft 19 vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Het bedrijf met 300 medewerkers is doorlopend op zoek naar getalenteerd personeel. Als deel van deze employer branding had GroeNoord belang bij een video die mogelijke nieuwe collega’s enthousiasmeert en interesseert voor GroeNoord.