Corbeau Vastgoed

Corbeau Vastgoed is aankoopmakelaar en richt zicht op twee aspecten in de makelaardij: aankoopbegeleiding en taxatie. Niet alleen bij de koop van ‘gewone’ huizen kunt u terecht bij Corbeau Vastgoed, ook voor de koop van een villa, landhuis, herenhuis of woonboerderij.

De uitvraag

Eigenaar Harry Spans heeft de stap genomen om als zelfstandig aankoopmakelaar verder te gaan en zich volledig te richten op het aankoopproces en taxaties. Harry Spans is bij Ficant gekomen voor de ondersteuning bij het bedenken van een passende bedrijfsnaam, merkverhaal, logo en andere communicatie-uitingen.

De uitwerking

Ficant bedacht de merknaam Corbeau Vastgoed. Het is de vertaling van het Franse woord korbeel, een bouwkundig begrip voor een (houten) constructie die ondersteunend werkt. Iets wat bij bijvoorbeeld boerenhoeves veel werd toegepast.

Verder is er een huisstijl ontwikkeld, het merkverhaal is geschreven, foto’s gemaakt en een website ontwikkeld voor Corbeau Vastgoed.

Het resultaat

 

 

Identiteit en belofte

‘Het is mijn passie om mensen bij elkaar te brengen. Daarbij help ik de koper. Hij weet dat zijn belangen door een ervaren makelaar worden behartigd. Met mijn uitgebreide ervaring (meer dan 24 jaar) en enthousiasme geef ik een objectief en helder beeld. De koper kan steunen op mijn advies en gebruik maken van mijn passie. Hierdoor kan hij een veel beter besluit nemen. Al heel veel onderhandelingen heb ik succesvol afgerond. Daarnaast verricht ik taxaties. Vooral de meer complexere taxaties verricht ik graag. Ik kan bouwen op een  stevig fundament van heel veel uitgevoerde taxaties voor verschillende banken. Een correcte taxatie is van groot belang voor de opdrachtgever.’

Corbeau Vastgoed. Weet van wonen.

www.corbeauvastgoed.nl