Business Club Genie

De uitvraag

De Business Club Genie is ontstaan vanuit de Total Force Genie. De business club heeft tot doel om civiele partijen, overheden en genie samen te brengen. Voor het uitwerken van een propositie, het uitleggen van het doel en het vormgeven van de huisstijl is Ficant ingeschakeld.

De aanpak

De basis van de Business Club Genie ligt bij de Total Force Genie. Hiervoor hadden we al een merkverhaal uitgewerkt, doelgroepen bepaald en een communicatieplan uitgewerkt. De BCG is een vervolg op deze uitwerking. Daarom zijn concrete stappen uitgewerkt en is een huisstijl, introductiefilm en website uitgewerkt. Daarnaast is actief meegedacht in de lancering van de BCG tijden de Invictus Games 2022 in Den Haag.

Het resultaat

Het resultaat van de samenwerking is een krachtige huisstijl die aansluit op de huisstijl van Defensie, een introductiefilm van het bestuur van de BCG, een website en diverse communicatiemiddelen.

De lancering van de Business Club Genie heeft inmiddels plaatsgevonden. Nu zal verder samengewerkt worden aan plannen om leden te werven en activiteiten te ontplooien die aansluiten op de doelgroep.


Over Business Club Genie

Genisten bouwen, verbinden en beschermen. Om snel schaalbaar en inzetbaar te zijn, werken we steeds meer samen met civiele partijen en overheden. Over en weer. Dat hebben we in het verleden succesvol gedaan en in de overtuiging dat we dat in de toekomst ook succesvol kunnen doen, hebben we de Business Club Genie opgericht.

De Business Club Genie is een platform voor ondernemers, professionals, reservisten, actieve en postactievemilitairen met een pioniersmentaliteit. Het is een netwerk om te verbinden, informatie en kennis uit te wisselen en vooral samenwerking aan te gaan wat zich bindt door kameraadschap. Een netwerk van gelijkgestemden met hetzelfde DNA die willen bouwen aan de veiligheid van Nederland.

Samen banen wij de weg. Sodeju!

www.businessclubgenie.nl

 

Bekijk ook ons werk voor de Total Force Genie

Total Force Genie