House Of Chambers - STRATEGIE EN ONTWERP

House of Chambers is een fashion- en lifestylestore in Groningen. Ex-profvoetballer Kurt Elshot is de bevlogen oprichter en eigenaar van deze prachtige zaak. Als ‘best geklede voetballer’ heeft hij passie voor mode en bruist hij van de ideeën op het gebied van fashion en lifestyle. En dat zie je terug in zijn winkel; mooie kleding van bijzondere merken die je niet in elke kledingwinkel zult aantreffen. Een prachtige basis waar nog heel veel meer uit te halen is.

Na een uitgebreide analyse zijn we begonnen met het bepalen van de strategie. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de vertaling hiervan naar een concrete boodschap en bijbehorende middelen. Allereerst hebben we het logo vernieuwd; het resultaat is een krachtig logo waarin de naam ‘Kurt Elshot’ is toegevoegd. Verder zijn we gestart met het aanpassen van de signing in de winkel. Het POS-materiaal is helder, heeft een professionele uitstraling en is in overeenstemming met het nieuwe logo. Met een nieuwe beachflag is de winkel ook in het straatbeeld beter herkenbaar geworden.

Naast het ontwerp en de productie van het POS-materiaal, richten we ons nu vooral op advies op het gebied van social media en cross-selling. Op deze manier geven we samen met Kurt, stapje-voor-stapje invulling aan de nieuwe strategie. Een on-going project waar we in de toekomst nog veel van gaan horen en zien!

 

Terug naar overzicht